بربریت جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی علیه باربی

مینو فتاحی سال ۲۰۰۳ کشور عربستان فروش باربی را به دلیل عدم تطابق با فرهنگ و اندیشه‌های اسلام غیر قانونی کرد. هیئت امر به معروف و نهی از منکر اعلان کرد که عروسک‌های باربی با پوشش آشکار و وضعیت ننگین و متعلقات و ابزارشان نمادی از فساد و انحراف غرب هستند.
و حالا خواهران اسلامی ایرانی با چند سال تاخیر به برادران گشت ارشاد سعودیشان پیوستند.
این “خواهران” مرتجع در اقدامی نفرت انگیز با شستشوی مغزی تعدادی دانش آموز دختر٬ نمایشی سخیف در یکی از مدارس ابتدایی راه انداختند. آنها تعدادی عروسک باربی را به عنوان سمبل بی حجابی و تفکر غربی به آتش انداخته و به دخترکانی که عروسکهایشان در آتش کینه و نفرت جهل خواهران داعشی سوخت عروسکهای محجبه پاداش داده شد.

حکومتهای ایران و عربستان هر اختلافی که با هم داشته باشند سیاستهای مشترکی علیه زنان دارند و باربی با آرایش و لباسهای رنگی و موهای پریشانش٬ مورد تایید آخوندها ومفتی ها نیست.
عروسک ۵۰ ساله باربی که اخیرا به آتش کشیده شد سالهاست مورد علاقه دختر بچه هاست. چه تعداد زنانی که از دوران کودکی خود خاطرات دلپذیری از عروسکهایشان دارند و گاها آنها را به رسم یادگار نگهداشته اند.
همانطور که عروسک باربی برای حکومتهای برادر شیعه و سنی ابران وعربستان فقط یک عروسک ساده نیست٬ برای کودکان هم معنی فراتر از پلاستیک وپارچه دارد. با این تفاوت که برای هزاران کودکی که خاطره های بیاد ماندنی در ذهن خود دارند٬ عروسکها برای آنها سمبل همدم بودن مهربانی و دوستی است اما اسلامیها از این نگران هستند که عروسکهای بی حجاب به کودکان یاد بدهند غیراز پوشش رایج در خانواده ومدرسه تلویزیون و خیابان میتوان طور دیگری لباس پوشید! کودکان از زیبایی عروسکها لذت می برند. حال در این تعرض وحشیانه به دنیای کودکانه با سوزاندن عروسکها فقط میخواهند یک پیام به دختران بدهند که اگر حجابتان را رعایت نکنید آتش جهنم در انتطارتان است.

خواهران وبرادران اسلامی میخواهند از سنین پایین حجاب وپوشش را با ابزارهای ترس وتنبیه در کودکان نهادینه کنند.
اما تمام این کارها بیهوده است جز نفرت بیشتر مردم از این اعمال چندش آورنتیجه ای ندارد. پوشش فعلی زنان ودختران در ایران نشان میدهد که سیاست کنترل زنان به جایی نرسید. در عربستان نیز زنان علیرغم کنترل شدید حکومت اخیرا اعتراضاتی علیه قوانین زن ستیزمانند دفاع از حق رانندگی وحضور در انتخابات انجام داده اند.
تعرض به عروسکها ترویج خشونت و تنبیه کودکان و ترساندن آنها از نافرمانی است.
عروسکهای محجبه که بعنوان پاداش به کودکان داده شد مانند چادرهای سیاهی است که در ادارات و مدارس و حتی مواردی در خیابانها بعنوان تشویق برای داشتن حجاب به زنان ودختران داده شد. اما آنها این پوشش را نمیخواهند میخواهند زیبا باشند با لباسهای رنگی و موهای پریشان٬ نه مثل عروسکها بلکه واقعی به مانند یک انسان آزاد و رها.
کودکان سیاهی را نمیخواهند باید از آنها حمایت کرد و دنیای بهتری را به آنها هدیه کرد.

هاشم رضایی / 2018/10/30

بیان دیدگاه

ساخت یک وب‌گاه یا وب‌نوشت رایگان در WordPress.com.

بالا ↑